Okategoriserade

Tiramisun, flyttkartongerna och bloggen

Det varit tyst här sendan bröllopsresan i augusti. Jag har kanske känt att jag inte haft något att skriva om. Det är naturligtvis inte sant. Men något jag velat dela med mig av?

Och så plötsligt, sex månader senare, står jag i ett hav av flyttkartonger och ser mig om i en lägenhet som alldeles snart kommer att tillhöra någon annan. Med en 26 veckor och 2 dagar gammal Tiramisu i magen (Tiramisun – ibland Tirren – är bebisens projektnamn. Namnet kommer av att få saker kan få undertecknad att bli riktigt tjock, förutom en graviditet. Eller möjligtvis Tiramisu.)

Med en hjärna och ett Pintrestkonto som är överbelastade av inredningsvisioner (ibland, när jag blundar, är insidan av mina ögonlock ett enda stort kalejdoskop av fasat kakel, färgprover och barnrumsinredning) och ett hjärta fyllt av spänning, förhoppning och tillförsikt. Men också av osäkerhet och oro. Jag behöver nog en kanal för att ventilera allt detta. Så vad säger ni? Är ni med? Ska vi köra igen?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *