Baby,  Gravid

Shy baby

Igår var vi alltså på en så kallad 3D/4D-scanning, som vi hört skulle vara en helt fantastisk upplevelse – förutsatt att man har lite tur. Det hade vi såklart inte. Tirren låg med armar och händer för huvudet och var fullständigt gömd bakom navelsträngen. För att få honom att visa sig lite bättre fick jag hoppa upp och ner i tio minuter och dricka en massa kallt vatten. Men varje gång barnmorskan gjorde ett nytt försök, konstaterade hon att ”nu blev det ännu värre”. Han var verkligen inte sugen på att visa upp sig. Av det lilla vi kunde se, såg stackaren tyvärr ut att ha min släkts curse of a nose. Men H påstår att alla protagonister i världslitteraturen främst beskrivs vid sina ståtliga näsor – så han var nöjd. Och han har definitivt H:s läppar.
Vår lilla italienska efterrätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *