Flytt,  Inredning,  Renovering,  Sverige

Hemnetdrömmar

Så fort vi skrivit på kontraktet till lägenheten, gav jag mig själv totalt Hemnet-förbud. Och hade jag inte gjort det själv, hade H definitivt gjort det. Det känns ganska lämpligt när man precis lagt ett antal miljoner på något. Lite beklagligt att ångra sig då, liksom.

De senaste veckorna har jag dock tillåtit mig själv att kika lite – mest för att se hur icke-Pintrest-människor har det hemma hos sig. Idag föll jag över en lägenhet på Södra Storgatan 19 med den här drömmiga terrassen. Hur underbart vore inte detta en sommarmorgon?

För övrigt måste detta vara Helsingborgs absolut vackraste innergård. Jag har sett många lägenheter till som vetter mot just denna innergård – jag kan ta precis vilken som helst.

 

Det är bara något med svartspröjsade glasväggar alltså. Som i den här lilla tvåan på Föreningsgatan. Jag kan tänka mig en sådan glasvägg ungefär varsomhelst i vårt hem. Släng gärna in några svartmålade takbjälkar while you’re at it.

 

Det är ju precis denna grå nyans jag vill ha i sovrummet! Vad heter den? Vad har den för färgkod? Hur får jag reda på det?
Måste eventuellt gå på visning av denna lägenhet i helgen och ta med mig målarens färg-scanner för att lite diskret blippa av färgkoden. 

 

Kan vi prata om det här golvet? Nästa gång denna lägenhet på Olympia blir till salu, kommer H och jag att köpa den. 

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *