Gravid,  Helg,  Partaj,  Sverige

Hej internet, hej då 20-något

Som ni kanske märkt har det varit lite tyst här ett tag nu, bland annat på grund av inget internet. Lägenhetens förra ägare har valt att plocka med sig lite diverse prylar som egentligen tillhörde lägenheten, däribland en router (men även ringklocka, hatthylla…). Men NU har vi äntligen internet och kan bete oss som folk igen! Därutöver vet jag inte om jag haft mycket bloggvärdigt innehåll att komma med; vi har flyttat ut, flyttat in, flyttstädat, burit kartonger, hängt på IKEA, skruvat lampor…ja, typ så.

I helgen var det i alla fall dags för en välförtjänt paus från flyttandet för att fira Hannah och Ninas 30 års-dagar. Lördagen började strax innan 11 hemma hos Regina, dit Hannah blivit lurad för att förbereda Reginas (suspekt snabba – hon har bott där i drygt en vecka) inflyttningsfest. Istället väntade vi med bubbel och ballonger, och i ärlighetens namn såg Hannah inte sådär jätteöverraskad ut.

 

Efter lite uppvärmande mingel vandrade vi vidare till dagens andra aktivitet – Prison Island – där man på en och en halv timme ska klara ett antal utmaningar i olika celler. H har länge tjatat om hur roligt det är med Escape Rooms, och jag trodde nog att Prison Island skulle vara något i stil med detta. Det visade sig dock vara lite mer fysiskt krävande, i synnerhet om man är gravid i 8:e månaden. Mitt enda nämnvärda bidrag till Lag Nina var att lyckas sätta några basketbollar i den lägst hängande korgen. Huvudräkning var jag inte heller så bra på (OBS: även detta pga gravid, såklart).

 

Nästa aktivitet var jag desto duktigare på: lunch på Étoile. Vet dock inte varför jag gjorde misstaget att välja baguette när alla andra tog sallad – salladerna såg ju to die for ut. Är så glad att Étolie är vår nya ”kvarterskrog”,  för jag älskar nästa allt med det där stället – från den parisiska zinkbardisken och det snygga mosaikgolvet till deras Bistro Sour-juice och de riktigt kakao-iga chokladbollarna. Har redan tänkt ut att vi kan köpa hem sallad till middag på fredag. Det är viktigt att ha en plan.

 

Efter lunchen var det dags för tipsrunda på temat 1988 (ironiskt nog inte mitt år i tipsrunde-sammanhang). Regina hade ordnat så fint med tipsrunde-app med geotaggning. Är mycket imponerad och tacksam över dagens teknik som gör frågesporter mer lättillgängliga för den stora massan. Nedan ser ni födelsedagsfirargänget. Jag är som vanligt minst till längden, men kompenserar nu för tiden med att vara störst på bredden. Skönt.

 

Tipsrundan slutade hemma hos Viccan där det bjöds på 3-rätters middag, lekar och musikquiz. Jag älskade precis ALLTING med Viccans lägenhet, så medan andra tog foton av själva festen, sprang jag mest runt och fotograferade inredningen. Nu blir jag tyvärr tvungen att tänka om hela inredningen hemma hos oss.

 

Jag har aldrig riktigt förstått den allmänt vedertagna fascinationen vid cheesecake – men frozen cheesecake? Hallå? Varför har ingen berättat om detta? Är totalt oinsatt i fenomenet, så vet inte om den enda skillnaden är att den ena är frusen och den andra inte (?) men den var HIMMELSK. Jag tog två bitar.
Nej, bara skoja. Jag tog tre.

 

Kaffeshot till den gravida och hotshots till alla andra. Men lika glad var jag för det – jag festade nämligen till klockan ett! H ringde från sängen och undrade var hans preggo hustru tagit vägen – han tyckte nog inte att jag fick vara ute så länge på partaj med hans ofödda son.

 

Så glad och tacksam att få vara en del av det här exceptionellt snygga gänget igen!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *