Okategoriserade

Hemklickat

I måndags var jag helt slut efter helgens bravader och bestämde mig för att jobba hemifrån. (Jag har gått på högvarv i flera veckor nu och knappt haft tid att vila en enda stund. Har haft lite dåligt samvete gentemot Tirren pga all nedpackning, upp-packning, stressande och hämtpizza.) Passade då även på att klicka hem lite prylar jag haft span på ett tag – samt en joker.

Har haft mina ögon på en fotogenlampa ett bra tag nu – egentligen sedan H och jag hamnade i en fotogenlampe-butik i Berlin för något år sedan. När jag sedan såg en superfin fotogenlampa hemma hos Viccan, tändes mitt ha-begär på nytt. Vi behöver inte nämna märkes- och prisskillnaden mellan hennes objekt och mitt, men blev ändå nöjd med denna i frostat glas och silver från Strömshaga.

 

H och jag bestämde innan inflyttning att vi skulle ha en glashängare på väggen i köket – denna från Kitchenlab. Velade ganska länge mellan krom (eftersom blandare och handtag är i borstat silver) och guld, men beslutade oss för att värma upp rummet med lite guld. Förblir dock skeptisk till jag sett den på väggen.

 

Klickade också hem två av de här korgarna från Bloomingville, vars användningsområde ännu är osäkert. Kan bli som förvaring ovanpå (den obefintliga) hatthyllan i hallen, eller till gosedjur i Tirrens rum. Antagligen slutar det med att jag beställer hem fler, eftersom jag inte kommer kunna bestämma mig.

 

Sen hamnade jag såklart 49 kronor under att få fri frakt från Royal Design, och eftersom jag hellre ville köpa något för pengarna än att betala frakten, panikköpte jag 6 glasunderlägg i serien Blue Italian (nej, de kostade kanske inte riktigt, precis, exakt 49 kr, men anser ändå att jag gick med vinst). Man skulle kunna tro att det mest var för namnets skull, men det var minst 30% för att jag tyckte de var fina.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *